Projekt „Naše niti“ i istoimeni dokumentarni film oduševio Kršance

Projekt „Naše niti“ i istoimeni dokumentarni film oduševio Kršance

30.7.2012. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Kultura

Izložbom fotografija polaznika Ljetne škole fotografije na temu „Ja želim…“ i prezentacijom projekta „Naše niti“ učenika osnovnih škola „Ivan Goran Kovačić“ iz Čepića i „Vladimir Nazor“ iz Potpićna sinoć je u Kršanu završeno bogato petodnevno obilježavanje Dana općine. U kršanskom Starom gradu sinoć je predstavljen i dokumentarni film „Naše niti“, a čepljanski osnovnoškolci promovirali su i kuharicu na četiri jezika. 

O projektu Naše niti govori ravnateljica Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić“ iz Čepića Mirela Vidak: (ton – Mirela Vidak). Dokumentarni film realiziran je u suradnji s Marijanom Atanaskovićem, a kao narator u filmu je sudjelovala i na vrlo sugestivan način, koji je kao i cijeli film, oduševio posjetitelje, Davorka Vadanjel. Zadovoljstvo projektom stoga nije krila ni ravnateljica Osnovne škole „Vladimir Nazor“ iz Potpićna Nada Peršić: (ton – Nada Peršić). Projekt „Naše niti“ i dokumentarni film predstavit će se uskoro i na pićanskoj općinskoj fešti Rokovi, a Nada Peršić veli kako bi film mogli predstaviti i na nekom festivalu dokumentarnog filma, ili kako je to lijepo rekla ravnateljica čepićke škole Mirela Vidak: (ton - Mirela Vidak 1).

ljetna škola fotografije kršan naše niti oš ivan goran kovačić oš vladimir nazor mirela vidak marijano atanasković davorka vadanjel nada peršić