PROGRAM U KINU LABIN 1.4. - 3.4.

PROGRAM U KINU LABIN 1.4. - 3.4.

1.4.2022. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Filmske projekcije u travnju započinjemo 1. travnja u petak Marvelovim junakom Morbiusom živućim vampirom, dok u dječjem programu prikazujemo animirani film Sonic 2 te senzornu projekciju u jutarnjem terminu Mali princ povodom Svjetskog dana svjesnosti o autizmu. Nedjelju je na repertoaru francuski film U iščekivanju Bojanglesa

Petak i subotu, 1.4. i 2.4. s početkom u 20:00 sati na repertoaru je film Morbius. Jedan od Marvelovih najintrigantnijih, ali u isto vrijeme i najkompleksnijih likova konačno oživljava na velikom platnu uz Jareda Leta, dobitnika prestižne nagrade Oscar, koji će se preobratiti u zagonetnog antijunaka Michaela Morbiusa. 

U subotu, u jutarnjem terminu, 2.4. u 11:00 sati senzornom projekcijom Malog princa obilježavamo Svjetski dan svjesnosti o autizmu, dok je popodnevni program za djecu i mlade subotu i nedjelju s početkom u 17:00 sati rezerviran za dogodovštine najpoznatijeg lika iz videoigara ježa Sonica.

U isčekivanju Bojanglesa francuska je drama snimljena u režiji Régis Roinsarda po istoimenoj knjizi autora Oliviera Bourdeauta koja je izazvala opće oduševljenje i u rekordnom roku postala pravi književni bestseler. U Kinu Labin prikazujemo ju u 19:00 sati, nedjelju 3.4.

Travanj će biti prepun filmskih naslova te sa zadovoljstvom najavljujemo poseban program u susret Uskršnjim praznicima. Vidimo se u Kinu Labin!Vaše karte za filmske projekcije možete rezervirati na mail kino-labin@uciliste-labin.hr, a kupiti ih na blagajni Kina sat vremena prije projekcije. Za ulaz u Kino nisu potrebne COVID potvrde. Podsjećamo da rođendanski slavljenici ostvaruju besplatan ulaz na projekciju uz predočenje odgovarajućeg dokumenta te da je moguće ostvariti popust na ulaznice za grupe od 10 ljudi. Osobe sa invaliditetom kao i njihovi pratitelji ne plaćaju ulaz u Kino. Redovna cijena ulaznice je 25,00 kuna.

kino program labin projekcije travanj petak subota nedjelja istra film kino labin ulaznice sonic morbius