Program Savjeta mladih Grada Labina s prijedlogom mjera 2009. (program dostupan za preuzimanje) + poziv na prijedloge i mišljenja

Program Savjeta mladih Grada Labina s prijedlogom mjera 2009. (program dostupan za preuzimanje) + poziv na prijedloge i mišljenja

6.11.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Savjet mladih Grada Labina u 2009. godini izradio je svoj Program  djelovanja sa prijedlogom mjera po uzoru na nacionalni i županijski Program djelovanja za mlade, uvidjevši da su područja zdravstvena zaštita, obrazovanje i informatizacija, zapošljavanje i poduzetništvo, mobilnost i informiranje, kultura mladih i slobodno vrijeme te aktivno sudjelovanje mladih u društvu, uistinu neophodna za poboljšanje kvalitete života mladih. 

Metodologija koju su koristili sastojala se od analize sadašnjeg položaja mladih u Labinu u skladu s dostupnim podacima, definiranja problema i procjene raspoloživih resursa (ustanove, ljudi, udruge, klubovi i dr.) za njegovu realizaciju. Kroz nekoliko radionica razmatrala su se racionalna rješenja, odredili prioriteti, definirali ciljevi i predložile mjere. 

Pozivamo sve mlade na području Grada Labina da pošalju svoje prijedloge i mišljenje o Programu djelovanja Savjeta mladih na e-mail savjet.mladih@labin.hr do 13. studenog 2009. godine.

 

Program  djelovanja sa prijedlogom mjera Savjeta mladih Grada Labina 2009.

Ured Grada Labina

 

Foto: Labin.hr

 

 

 

 

savjet mladih savjet mladih grada labina poduzetništvo informiranje mladi djelovanje zapošljavanje