Profesorice labinske Srednje škole Sandra Juran i Karla Golja Milevoj među najizvrsnijim prosvjetarima

Profesorice labinske Srednje škole Sandra Juran i Karla Golja Milevoj među najizvrsnijim prosvjetarima

13.12.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Na svečanosti u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici 8. prosinca 2017. najkvalitetnijim odgajateljima, odgojiteljima, učiteljima, nastavnicima i stručnim suradnicima ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje Jadranka Žarković-Pečenković, prof., i državni tajnik Ministarstva znanosti i obrazovanja mr. sc. Hrvoje Šlezak, uručili su Odluke o napredovanju u više zvanje mentora i savjetnika. Promaknućem u više zvanje nagrađeno je 630 djelatnika osnovnih i srednjih škola te dječjih vrtića.


Među najizvrsnijim prosvjetarima i naše profesorice Sandra Juran i Karla Golja Milevoj

 

Sandra Juran - promovirana u zvanje profesora-savjetnika. "Sandra Juran, kao nastavnica biologije u svom izvannastavnom radu ostvaruje vrhunske rezultate. Kao voditeljica Županijskog stručnog vijeća nastavnika biologije i kemije svojim stručnim predavanjima i didaktičko-metodičkim osuvremenjenim radionicama znatno je pridonijela kvaliteti rada vijeća. Vođenjem međunarodnih projekata e-Twinning i Erasmus Green school značajno je pridonijela afirmaciji Škole, jačanju interesa učenika za prirodoslovlje te razvijanju informacijsko-komunikacijskih kompetencija. Zbog iznimnih stručno-pedagoških kompetencija 2012. godine promovirana je u zvanje profesora mentora."
(Isječak iz Izvješća o provedenom stručno-pedagoškom radu od strane nadležne više savjetnice, gđe Borjanke Smojver, iz AZOO-a) Više: OVDJE!

 

Fotografija gore

 

Karla Golja Milevoj - promovirana u zvanje profesora-mentora. "Karla Golja Milevoj, nastavnica engleskog jezika, posjeduje sjajne komunikacijske vještine koje se očituju u kvalitetnom odnosu učenik/nastavnik. Vrlo jasno i kompetentno postavlja obrazovne ciljeve koje učenici ostvaruju na izvrstan način. Koristi se istraživačkim pristupom u poučavanju novih pojmova čime potiče učenike na rad i razmišljanje. Razredno ozračje je ugodno i vrlo pozitivno što zapravo djeluje motivirajuće na sve sudionike nastavnog procesu. Vrlo je primjetan harmoničan i korektan međusoban odnos učenika samih i nastavnice sa njima. Njezin izvannastavni stručni rad prepoznat je i cijenjen unutar zajednice nastavnika Škole, Županije i lokalne zajednice."

 


(Isječak iz Izvješća o provedenom stručno-pedagoškom radu od strane nadležne savjetnice, gđe Jelene Zdrilić, iz AZOO-a) Više: OVDJE!

 

Fotografija dolje

 

 

obrazovanje srednja škola mate blažina karla golja milevoj sandra juran napredovanje karijere