Produžuje se rok za prijavu na fotonatječaj „POKRENI SE“

Produžuje se rok za prijavu na fotonatječaj „POKRENI SE“

22.9.2016. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Zabava

Grad Labin objavio je fotonatječaj za sve ljubitelje fotografije i fotografiranja „POKRENI SE“. Foto natječaj je namijenjen za sve građane, a objavljen je povodom "Europskog tjedna mobilnosti". Budući da su neke od aktivnosti Europskog tjedna mobilnosti odgođene radi kiše fotografirati se može do nedjelje, 25. rujna 2016. godine kad se odžava posljednja aktivnost tjedna mobilnosti, a to je biciklijada.

Na natječaju mogu sudjelovati svi građani, fotografski amateri i profesionalci, a potrebno je fotografirati događaj, aktivnost, kretanje, prometna rješenja, naše sugrađane dok pješače, voze bicikl, koriste javni prijevoz i slične situacije u Europskom tjednu mobilnosti s naglaskom na održivu mobilnost i poslati najkasnije do 30. rujna 2016. godine popunjenu prijavnicu i najviše dvije crno-bijele ili kolor fotografije (.jpg format rezolucije 300 dpi, maksimalne veličine 2 MB) na e-mail adresu ured.grada@labin.hr.

Prva nagrada je 800 kuna, druga nagrada 400 kuna, a treća nagrada iznosi 200 kuna. Od 29. rujna do 5. listopada građani će moći glasati za najbolju fotografiju na Facebook profilu Grada Labina. Tri fotografije koje dobiju najviše glasova građana potvrdit će stručno Povjerenstvo, a proglašenje najboljih fotografija i dodjela nagrada održat će se u tjednu nakon utvrđivanja dobitnika nagrada.

Fotografirajte događaj, aktivnost, kretanje, prometna rješenja, građane u Europskom tjednu mobilnosti i glasovima građana osvojite jednu od nagrada!

 

Prilog ovdje

 

 

fotonatječaj pokreni se natječaj fotografija mobilnost europski tjedan mobilnosti