Priznanje turističkom naselju Girandella

Priznanje turističkom naselju Girandella

13.2.2013. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Na nedavno održanom turističkom sajmu "Holiday World 2013" u Pragu, rabačkom turističkom naselju Girandella, koji posluje unutar Valamar grupe, češki turoperator Vitkovice tours dodijelio je priznanje za prvoklasne usluge pružene u sezoni 2012. U konkurenciji za ukupno 16 nagrada bili su svi smještajni objekti koje je touroperator Vitkovice Tours imao u svojoj ponudi u 2012. godini,

a radi se o ukupno oko 450 smještajnih objekata u Hrvatskoj, Sloveniji i Crnoj Gori. Turističko naselje Girandella kao dobitnik priznanja jedan je od dva smještena u Istri i jedini u Rapcu. Priznanja za prvoklasne usluge su rezultat procjene gostiju i stručnjaka kao vrhunska razina zahvale za uspješnu suradnju. "Vrlo smo počašćeni dobivanjem tako značajnog priznanja te nam je izuzetno drago da su gosti prepoznali vrhunsku uslugu u našem turističkom naselju Girandella koje je osvojilo nagradu za prvoklasnu uslugu.

Agencija Vitkovice tours naš je dugogodišnji partner s kojim imamo izrazito dobru suradnju kojoj se i dalje radujemo. Najzaslužniji za ovu nagradu su naši zaposlenici te im ovim putem od srca čestitam na njihovom trudu i doprinosu. U svakom slučaju, ova nagrada bit će nam dodatni poticaj u kontinuiranom podizanju kvalitete usluge u našem turističkom naselju kako bismo i nadalje opravdavali dobiveno priznanje”, rekao je u povodu dobivanja priznanja Karlo Paliska, direktor turističkog naselja Girandella.

 

girandella turističko naselje rabac