Prijem za vrijedne učenike labinskih škola

Prijem za vrijedne učenike labinskih škola

14.6.2012. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Danas, pretposljednjeg dana ove školske godine u Gradskoj vijećnici gradonačelnik Grada Labina Tulio Demetlika zajedno sa Brunom Hrvatinom, pročelnikom Upravnog odijela za društvene djelatnosti primio je učenike labinskih osnovnih i srednje škole Mate Blažine, Osnovne glazbene škole Matka Brajše Rašana te Centra Liče Faraguna koji su tijekom ove školske godine postigli zapažene rezultate na županijskim i državnim natjecanjima i smotrama.

 

Gradonačelnik je prije svega čestitao mladim sugrađanima na uspješnosti i postignutom uspjehu na školskim natjecanjima te naglasio da je prioritet gradske uprave stvoriti sve potrebne uvjete kroz financijsku i edukacijsku podršku za kvalitetno obrazovanje koje je temelj svake zajednice. Istaknuo je važnost ulaganja u znanje te dodao da su oni ponos ne samo njihovih roditelja nego i cjelokupne zajednice.

 

Prisutnima se obratio i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Bruno Hrvatin koji je uz čestitke istaknuo da njihov uspjeh pruža pozitivan primjer drugima vršnjacima na zadovoljstvo roditelja, profesora i okoline.

 

Kvalitetnu suradnju Grada i škola potvrdili su i Čedomir Ružić, ravnatelj Srednje škole Mate Blažine, Ester Stemberger ispred  Osnovne škole „Ivo Lola Ribar“, Silvija Česnik Roce, u ime Osnovne škole Matije Vlačića, Melita Lasek, voditeljica Osnovne glazbene škole Matka Brajše Rašana te ravnateljica Centra Liče Faraguna Sunčana Jokić.

 

Učenici i njihovi mentori i ove će godine za uspjeh biti nagrađeni izletom prema vlastitom odabiru.

učenici labin prijem demetlika čedomir ružić