Prijedlozi za imenovanje Doma za starije prikupljaju se još tjedan dana

Prijedlozi za imenovanje Doma za starije prikupljaju se još tjedan dana

18.5.2022. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Grad Labin 26. travnja 2022. objavio je Javni poziv za predlaganje imena nove ustanove – Doma za starije osobe u Labinu, čiji se dovršetak izgradnje očekuje krajem ove godine, a potpuno opremljen i u funkciji će biti u proljeće 2023.

Još tjedan dana ostalo je do zatvaranja poziva na dostavu prijedloga za određivanje imena nove ustanove, koja može imati ime po zemljopisnim, povijesnim ili drugim pojmovima koji prezentiraju Grad Labin ili njegove građane, a dobrodošli su i drugačiji a prigodni prijedlozi.

Pisane prijedloge za određivanje imena ustanove mogu podnijeti građani pojedinačno, grupe građana, organizacije civilnog društva, vijeća nacionalnih manjina, vijeća mjesnih odbora, političke stranke, ustanove i druge pravne osobe, te članovi Gradskog vijeća i radnih tijela Gradskog vijeća Grada Labina.

Prijave se u zatvorenoj koverti dostavljaju neposredno u pisarnicu Grada Labina, Titov trg 11 ili putem pošte na adresu: Upravni odjel za poslove Gradonačelnika i Gradskog vijeća Titov trg 11, 52220 Labin. Na prednjem dijelu koverte uz adresu za dostavu obvezno staviti i napomenu: "Prijedlog za određivanje imena nove ustanove – Dom za starije osobe Labin.“

Prijedlog za ime nove ustanove – Dom za starije osobe u Labinu mora sadržavati slijedeće: čitkim slovima napisati podatke predlagatelja (ime i prezime/naziv, adresa, OIB); prijedlog imena i kratko obrazloženje prijedloga imena, a ukoliko se predlaže ime osobe tada treba dati i kratku biografiju osobe čije ime se predlaže.

dom za starije osobe labin dom umirovljenika