[PREMIER HMRL] Rudan Labin očekivano pobijedio novog drugoligaša

[PREMIER HMRL] Rudan Labin očekivano pobijedio novog drugoligaša

5.5.2019. // IstraSport // Objavljeno u kategoriji Sport

Kako se i očekivalo, rukometaši Rudan Labina su bez previše znoja pobijedili, za premijerligaške prilike, ekstremno limitiranu momčad Rudara iz Ruda. Labinjani su od samog starta u susret ušli fokusirano, a to je značilo da će gosti poraženi napustiti Istru.

Već  je u devetoj minuti danas raspoloženi Puljić zabio za 6:2 i može se reći da je već onda bilo jasno da su gosti i ovaj susret, kao i što će morati sve do kraja, došli ‘odraditi’. Lovrinovićeva momčad zaustavila je protok korisnih lopti do Tojčića, a u tom slučaju Rudar iz Ruda je baš ono što je od danas i matematički – drugoligaška momčad.

Odličan je u domaćim redovima bio Petar Puljić s deset golova iz 13 šuteva, a veliki obol pobjedi dao je i vratar Korado Juričić s 11 obrana (45%). Treba spomenuti i prvu premijerligašku obranu Tonija Štingla te sjajnu rolu Frana Milete koji je postigao osam golova.


LABIN – SC Franko Mileta – PREMIJER HMRL – LIGA ZA OSTANAK – 7. KOLO
SUCI: Ivica BOTINČAN – Dario RUPČIĆ (oba Rijeka)

RUDAN LABIN – RUDAR RUDE 31:24 (15:12)

RUDAN LABIN: Derossi, Dukić, Mileta 8 (4), Gajica, Šehić 2, Juričić, Vozila1, Ratkajec 1, Štingl, Bučaj, Kostić 1, Ćopić, Griparić 2, Marić 6, Puljić 10
Trener: Ilija Lovrinović
Sedmerci: 4/4, Isključenja: 6 minuta (Ratkajec 2, Kostić 2, Puljić 2)

RUDAR RUDE: Skendrović K. 1, Skendrović F. 5, Štajnkler M. 6 (3), Musaapić 2, Trčak D. 1 (1), Tojčić 1, Štajnkler T. 5 (2), Otmačić, Buhiniček, Lucević, Žitković, Fresl 3, Jurić, Trčak M., Kus
Trener: Hrvoje Štibohar


Tablica

rk mladi rudar sport nogomet rk rudan labin premijer liga liga za ostanak