Predstoji bogata kulturno-sportska sezona

Predstoji bogata kulturno-sportska sezona

27.4.2008. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Zabava

Kulturno-sportska scena Labina ove sezone biti će izrazito bogata. Već u svibnju u Rapcu se održava Otvoreno Europsko prvenstvo za prestižnu međunarodnu klasu Flying Dutchman koja se ponovno nakon 22. godine održava u Hrvatskoj.

Hrvatsku će predstavljati posada Tin i Robin Matulja koji su se svrstali u 15 najboljih posada svijeta a ujedno su i ukupni pobjednici Flying Duchman Cupa 2006. godine.

Što se glazbenih manifestacija tiče 1. srpnja po prvi puta labinskoj publici predstaviti će se dobitnici Zlatne koogle u kategoriji novi izvođač godine-The Orange Strips.

Dvanaestog srpnja održati će se Susret klapa gdje će gosti večeri biti Meri Cetinić i Tedi Spalato. Pijanist svjetskoga glasa, Maksim Mrvica nastupiti će u Labinu 24. srpnja. u Župnoj crkvi.

 

U srpnju će u Labinu gostovati Kazalište «Gavran» sa predstavom «Muž moje žene» i Kazalište «Merlin» sa predstavom «Don Quijot», dok će se od 1.-3. kolovoza održavati «Festival vizualnog kazališta».

kultura sport manifestacija turistička zajednica turizam TZ The Orange Strips Meri Cetinić Tedi Spalato Susret klapa regata predstave ljetni program