Predložite ime novog Doma za starije u Labinu

Predložite ime novog Doma za starije u Labinu

26.4.2022. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Grad Labin danas objavljuje Javni poziv za predlaganje imena nove ustanove – Doma za starije osobe u Labinu, čiji se dovršetak izgradnje očekuje krajem ove godine, a potpuno opremljen i u funkciji će biti kroz najviše 12 mjeseci.

Ovim putem pozivamo na dostavu prijedloga za određivanje imena nove ustanove, koja može imati ime po zemljopisnim, povijesnim ili drugim pojmovima koji prezentiraju Grad Labin ili njegove građane, a dobrodošli su i drugačiji a prigodni prijedlozi.

Pisane prijedloge za određivanje imena ustanove mogu podnijeti građani pojedinačno, grupe građana, organizacije civilnog društva, vijeća nacionalnih manjina, vijeća mjesnih odbora, političke stranke, ustanove i druge pravne osobe, te članovi Gradskog vijeća i radnih tijela Gradskog vijeća Grada Labina.

Prijave se u zatvorenoj koverti dostavljaju neposredno u pisarnicu Grada Labina, Titov trg 11 ili putem pošte na adresu: Upravni odjel za poslove Gradonačelnika i Gradskog vijeća Titov trg 11, 52220 Labin. Na prednjem dijelu koverte uz adresu za dostavu obvezno staviti i napomenu: "Prijedlog za određivanje imena nove ustanove – Dom za starije osobe Labin.“

Prijedlog za ime nove ustanove – Dom za starije osobe u Labinu mora sadržavati slijedeće: čitkim slovima napisati podatke predlagatelja (ime i prezime/naziv, adresa, OIB); prijedlog imena i kratko obrazloženje prijedloga imena, a ukoliko se predlaže ime osobe tada treba dati i kratku biografiju osobe čije ime se predlaže.

Rok za podnošenje prijedloga je 30 dana od objave Javnog poziva, odnosno do 26. svibnja 2022. godine.

javni poziv dom za starije osobe labin panzioneri