Poznati labinski ugostitelj davao besplatnu hranu i piće jednom čovjeku. PRVI PUT KAD MU NIJE DAO, OVAJ MU JE RAZVALIO CIJELI OBJEKT!

Poznati labinski ugostitelj davao besplatnu hranu i piće jednom čovjeku. PRVI PUT KAD MU NIJE DAO, OVAJ MU JE RAZVALIO CIJELI OBJEKT!

9.10.2019. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

U utorak kasno navečer oko 23.30 Bilkijahu Beluliu, vlasniku obrta Bon Bon i slastičarnice Istra na Trgu labinskih rudara, javljeno je da mu je razbijeno vanjsko staklo na ulaznim vratima, provaljeno u slastičarnu i unutra porazbijan sav inventar. Kad je stigao u svoj objekt Beluli je imao što vidjeti:  razbacane stolice i inventar, aparat za kavu i rashladnu vitrinu na podu, razbijene TV i unutarnje ogledalo... Gotovo cijeli inventar je uništen, ali ništa nije odneseno.

- To je osvetnički čin čovjeka kojem sam prije nekoliko dana prestao besplatno davati jelo i piće. Do tada je satima sjedio ovdje a ja sam mu besplatno davao kavu, limunadu i kolače koje je nekad čak i nosio kući, ali jednog dana odlučio sam reći dosta je bilo. To sam mu i rekao prije tri-četiri dana, on više nije dolazio do noćas kad je iz osvete sve porazbijao. Nisam očekivao da će to napraviti, ništa nije ukrao, ali mi je sve porazbijao. Zašto nije i drugima koji su mu također odbili besplatno davati hranu i piće , pa i ovdje preko puta u samoposluzi, nego samo meni - ne znam. Radnju nisam osigurao, šteta je velika pa ne znam hoću li uopće nastaviti raditi jer više ovdje nisam siguran. Ako je on psihički bolesnik kao što kažu, zašto je onda vani, rekao nam je razočarano Bilhijah Beluli, koji u Labinu živi 43 godine a slastičarnicu je prije njega vodio otac.

Posljednjih pet godina slastičarna Istra poznata kao okupljalište Labinjana koji ovdje rado prijepodne pri odlasku na tržnicu ispijaju kavu, pojedu sladoled i poneki kolač. Dok su djelatnici Policijske postaje Labin obavljali očevid, saznali smo da je počinitelj, inače nezaposlen 66-godišnjak, smješten na odjelu psihijatrije.

Više

slastičarna labin slastičarna istra bikijah beluli provala devastacija