Poziv za upis škole jedrenja

Poziv za upis škole jedrenja

19.6.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Kao i svakog ljeta, i ovo ljeto djeca mogu provesti praznike u jedriličarskom klubu Kvarner Rabac, sa svojim vršnjacima, u veselom okruženju s puno dobre zabave i zajedničkog učenja kroz igru, more i jedrenja.

U Školi jedrenja djeca imaju prilike naučiti sve što treba znati o jedrilici, jedrenju, vjetru i moru, te teorijske osnove jedrenja. Ljetna škola jedrenja  temelj je svakog daljnjeg svladavanja ovog lijepog sporta. Djeci je za školu potreban kupaći kostim/gaćice, lagana majica s dugim rukavima, kratke hlače i obuća koja se može smočiti. Kapa  i krema za sunčanje su obavezne, a djeci koja nose naočale potrebna je i uzica za naočale. 

„Optimist“ je idealna jedrilica za obuku dječaka i djevojčica do 14 godina starosti. Njezin oblik, oprema i svojstva pri jedrenju garancija su sigurnosti - Optimist je nepotopiv! Naravno, iskusni učitelji jedrenja uvijek čamcem prate male jedriličare i paze za njihovu sigurnost.

Svi zaintresirani za pohađanje tečaja pozivaju se u nedjelju 30. 6. u 17.00 sati u prostorije Kluba. Polaznici moraju doći u pratnji roditelja. Preduvjet za upis djece je da su solidni plivači i da imaju od 7 do 14 godina. Nakon naučenih osnovnih vještina djeca mogu nastaviti sa druženjem, učenjem i igrom cijelo ljeto.

Škole jedrenja za djecu održati će se kroz dva tjedna, radnim danom od 1. do 14. 7. 2018. Sve dodatne informacije te pojedinosti o prijavama možete dobiti putem službenog e-maila kluba jkkvarner.rabac@gmail.com ili na broj telefona 098/234/667.(kontakt osoba: Đulijano Kos).

Nadamo se da se vidimo u što većem broju!

jedrenje škola jedrenja jk kvarner sportovi na vodu