[POZIV] TZO Raša organizira biciklističke ture tijekom cijelog ljeta

[POZIV] TZO Raša organizira biciklističke ture tijekom cijelog ljeta

29.6.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Turistička zajednice Općine Raša, u suradnji s Bike Center-om iz Rapca, organizira biciklističke ture, a sve u cilju promocije biciklizma kao zdravog načina života i valorizacije biciklističkih staza na području Labinštine koje se nalaze unutar Istra Outdoor ponude.


Prva tura organizirana je 28. lipnja s učiteljicama Osnovne škole „Ivana Batelića“ - Raša, koje su uživale u vožnji i u ljepotama prirode. Sljedeća biciklistička tura u suradnji s osnovnom školom iz Raše bit će organizirana početkom školske godine s učenicima jer nam je cilj razvijati kod djece svijest o zdravom životu.


Ovim putem pozivaju se svi građani Labinštine koji su zainteresirani sudjelovati na vođenim bike turama, posebno bi nas radovalo da se u vožnju uključe roditelji s djecom koja pohađaju osnovnu školu. Bike ture organizirati će se tijekom ljeta, svi se mogu prijaviti na mail info@tz-rasa.hr 


Prijave se zaprimaju zaključno svake srijede do 13.00 sati. Na prijavi je potrebno dostaviti sljedeće podatke:

Ime i prezime

Kontakt mobitel i mail

Datum rođenja

Tjelesna visina


Ture će se voziti petkom od 17.00 sati, a polazak je s trga u Raši. 


Turistička zajednica Općine Raša sufinancirat će trošak s iznosom od 50% za najam električnog bicikla, što onda za korisnike iznosi ukupno 120,00 kuna. 


Veselimo se vašim prijavama i uvjereni smo da ćemo svi zajedno shvatiti koliko je bitno zdravo živjeti. Budimo biciklisti!


bike biciklističke ture tzo raša raša bike tour biciklizam rekreacija