Poziv na radionicu “Destinacijski razvoj cikloturizma na području istočne Istre”

Poziv na radionicu “Destinacijski razvoj cikloturizma na području istočne Istre”

3.3.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Grad Labin u suradnji sa LAG-om „Istočna Istra“ u srijedu 9. ožujka 2016. godine organizira radionicu na temu “Destinacijski razvoj cikloturizma na području istočne Istre”. Radionica će se održati u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin s početkom u 17:00 sati.

 

Radionicu će održati Istarska razvojna turistička agencija (IRTA d.o.o.), jedina agencija u Hrvatskoj koja posjeduje odjel specijaliziran za razvoj cikloturizma i outdoor turizma, dakle prvi DMC odjel u Hrvatskoj. U tom odjelu, u ostatku poduzeća te kroz vanjske suradnike imaju iznimno stručan, afirmiran i iskusan kadar koji vodi razvoj cikloturizma u Istri, a asistira i sudjeluje na radionicama u Ministarstvu turizma RH, HTZ-a, Hrvatskog biciklističkog saveza, a pomažu savjetovanjem i ostalim udrugama, klubovima, organizacijama po Hrvatskoj.

 

Kvalificirani predavači Martin Čotar, prvi čovjek biciklizma i pionir razvoja cikloturizma u Hrvatskoj; Bojan Šenkinc, licencirani biciklistički vodič Hrvatskog biciklističkog saveza te Alen Paliska, koordinator za razvojne projekte u Istarskoj razvojnoj turističkoj agenciji pružiti će praktične savjete za razvoj turističkog proizvoda koji mogu zadovoljiti visoka očekivanja kupaca i probiti se na strana tržišta.

 

Radionica će se održati s ciljem produljenja sezone i pojačanja turističke ponude. Jedan dio radionice zamišljen je kao interaktivan te će naglasak biti na destinacijskom razvoju istočne Istre. Radionice su namijenjene sudionicima u turizmu od hotelijeraugostiteljaturističkih agencijaturističkih zajednica, JLS-a do privatnih iznajmljivača.

 

Zbog bolje organizacije molimo da prijavu izvršite na telefon 052/851-173; 099 357 6998 ili na email: info@lag-istocnaistra.hr do srijede 9. ožujka 2016. godine do 14h.

 

Radionica je besplatna za sve sudionike.

 

Dnevni red radionice možete preuzeti ovdje

 

 

lag istočna istra predavanje alen paliska irta cikloturizam lag martin čotar predavanje