Poziv na prezentaciju natječja za male projekte u zajednici,,Mali projekti za bolje sutra"

Poziv na prezentaciju natječja za male projekte u zajednici,,Mali projekti za bolje sutra"

29.3.2016. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva je dana 10. ožujka 2016. godine raspisala Natječaj za male projekte u zajednici ,,Mali projekti za bolje sutra". Natječaj je otvoren do 11. travnja 2016.godine, a financijska sredstva osigurana su iz Fonda gradova i općina za 2016. godinu kojeg čini 17 gradova i općina sa područja lstarske županije. Ukupan fond iz kojeg se raspisuje natječaj iznosi 220.000,00 kuna, a iznos najveće pojedinačne financijske potpore je ove godine povećan na 15.000,00 kuna.

 

U svrhu upoznavanja svih potencijalnih prijavitelja sa uvjetima natječaja kojima moraju udovoljavati te cjelokupnom natječajnom dokumentacijom, Zaklada (www.civilnodrustvo-istra.hr) organizira prezentaciju natječaja za male projekte na koju Vas ovim putem pozivamo.

 

Prezentacija će se održati u Labinu u ponedjeljak, 4. travnja 2016. godine u prostorima Gradske vijećnice  (prizemlje) na adresi Titov trg 11 s početkom u 15,00 sati. Predviđeno trajanje prezentacije je 1 sat.

Molimo da sudjelovanje potvrdite na adresu e-poste zaklada@civilnodrustvo-istra.hr najkasnije do 1. travnja 2016. godine sa sljedečim informacijama: ime i prezime, organizacija i napomena: ,,prezentacija malih projekata u  Labinu".

 

 

 

zaklada razvoj civilnog društva društvo zaklada projekti mali projekti