Poziv na Gastro biciklističku manifestaciju „Terra Albona“

Poziv na Gastro biciklističku manifestaciju „Terra Albona“

9.4.2018. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Sport

Organizatori Grad Labin, LAG Istočna Istra, Brdsko biciklistički klub „Istra bike“, Bike Centar Rabac uz potporu TZ Labin-Rabac, Općine Kršan, TZ Općine Kršan, Općine Sveta Nedjelja, Istarske županije-Upravni odjel za turizam, pozivaju na rekreativnu biciklijadu „Terra Albona“ za sve građane, ljubitelje biciklizma i rekreativce.

Biciklijada već tradicionalno okuplja velik broj biciklista i rekreativaca s područja gradova i općina Istarske i Primorsko goranske županije, te susjedne Slovenije.

Proljetna biciklijada održat će se 29. travnja (nedjelja) u dvije rute rekreativna i mountain bike. Polazak je iz Park skulptura Dubrova u 10,00 sati (okupljanje na parkiralištu Dubrova).

Prva stanica rekreativne biciklijade bit će agroturizam Giovanna Allegra u Šumberu gdje će se moći degustirati istarski specijaliteti. Druga stanica rekreativne biciklijade bit će Festival samoniklog bilja u Kršanu na kojem će se biciklistima ponuditi aperitiv od samoniklog bilja. Treća stanica, odnosno ručak, biti će u Starim Stazama u Kršanu. Posljednja stanica nakon polaska od Kršana je Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Piera Licula u Nedešćini gdje ćemo degustacijom vina zaokružiti našu biciklijadu.

Za sve one koji ne posjeduju bicikl BIKE CENTAR RABAC nudit će mogućnost najma bicikla.

Prijave na biciklijadu „Terra Albona“ vršit će od 11.04.2018. (srijeda) putem internet stranice www.terra-albona.com

Kotizacija za biciklijadu je 50 kuna, a za djecu do 10 godina se kotizacija ne plaća. Kotizaciju je potrebno uplatiti prije same biciklijade.

Veselimo se ponovno zajedničkom druženju!

bbk istra bike terra albona biciklizam rekreacija rekreativna biciklijada biciklijada