Poziv na edukaciju “BTL marketing- jeftiniji marketing”

Poziv na edukaciju “BTL marketing- jeftiniji marketing”

26.11.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Grad Labin u suradnji sa LAG-om „Istočna Istra"u srijedu 02. prosinca 2015. godine organizira edukaciju na temu "BTL marketing- jeftiniji marketing". Edukacija će se održati u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin s početkom u 17:00 sati.

 

Edukaciju će održati Poslovna akademija Rijeka (PAR d.o.o.), nezavisna obrazovna institucija iz Rijeke koja nudi redovne i izvanredne studije te cjeloživotno učenje.

Predavač: Muamer Mujević, vlasnik tvrtke Iconis Ltd. sa sjedištem u Londonu i vlasnik obrta za marketing strategiju „Studio Iconis" sa sjedištem u Rijeci već dugi niz uspješno djeluje na međunarodnom i lokalnom tržištu. Tvrtke ovog mladog poduzetnika pružaju usluge u području digitalnog marketinga - od brandinga, web dizajna, programiranja web trgovina i internet marketinga.

 

BTL marketing koriste trgovci, proizvođači i distributeri koji žele unaprijediti svoju prodaju te dodatno promovirati određene proizvode i usluge na licu mjesta, što rezultira značajnim poboljašnjem prodajnih rezultata. BTL kampanje i promocije podrazumijevaju širok spektar aktivnosti, od dijeljenja promotivnih uzoraka, brošura i flyera, izrade bannera, naljepnica, provedbe promotivnih kampanja elektroničkom i klasičnom poštom, logistike štandova i stalaka, do organizacije nagradnih igara, sponzorstva i drugih aktivnosti koje uključuju izravan kontakt s potencijalnim kupcima. BTL je kratica koja dolazi od engleskih riječi „below the line", a predstavlja učinkovit i ekonomičan način pristupa specifičnim ciljnim skupinama.

 

Seminar je namijenjen malim i srednjim poduzetnicima (vlasnicima i direktorima), vlasnicima OPG-a, turističkim djelatnicima i privatnim iznajmljivačima, voditeljima marketinga, voditeljima prodaje i svim njihovim djelatnicima čiji radni zadaci uključuju osmišljavanje promotivnih aktivnosti.

 

Zbog bolje organizacije molimo da prijavu izvršite na telefon 052/851-173; 099 357 6998 ili na e-mail:  info@lag- istocnaistra.hr do utorka 01.prosinca 2015.godine do 14h.

Radionica je besplatna za sve sudionike.

 

 Gradska knjižnica Labin, 02.prosinca 2015., 17h

 

PR

 

 

 

lag istočna istra btl marketing marketing oglašavanje strategija radionica lag lag istočna istra