Poziv na edukaciju “Brandiranje i razvoj lokalnih proizvoda” @ Gradska knjižnica Labin, 29. veljače 2016., 17h

Poziv na edukaciju “Brandiranje i razvoj lokalnih proizvoda” @ Gradska knjižnica Labin, 29. veljače 2016., 17h

23.2.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Grad Labin u suradnji sa LAG-om „Istočna Istra“ u ponedjeljak 29. veljače 2016. godine organizira edukaciju na temu “Brandiranje i razvoj lokalnih proizvoda ”. Radionica će se održati u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin s početkom u 17:00 sati.

 

Radionicu će održati tvrtka Brandoctor d.o.o iz Zagreba, sestrinska agencija tvrtke Bruketa&Žinić OM, koja je usko specijalizirana u području izgradnje brandova, imenovanja branda, vizualnog identiteta i brand implementacije. Brandoctor je uvršten među prvih dvadeset agencija na svijetu prema REBRAND Hall of Fame™ - najvećem globalnom priznanju za brand konzultante. Edukaciju će voditi Anja Bauer Minkara - direktor i senior brand consultant i Petra Despot Domljanović – brand consultant, obje s dugogodišnjim iskustvom u brandiranju proizvoda i destinacija te nagradama poput REBRAND 100 Global Awards, Benchmarks, Red Dot i Art Directors Club New York.

 

Edukacija će se održati s ciljem unapređenja lokalnih proizvoda, te razmatranja mogućnosti razvoja lokalnih proizvoda na temelju posebnosti labinskog kraja, a posebice rudarske baštine. 

 

U prvom dijelu radionice „Kako izgraditi uspješan brand “ polaznici će se upoznati s ključnim odrednicama koje grade brand. Objasnit će se zašto je brandiranje važno, koji su učinci brandinga i koji su koraci potrebni kako bi se kreirao jedinstven brand. Posebno će se ukazati na važnost kreiranje jedinstvene priče koja čini temelj vizualnog identiteta i čitave komunikacije, i koja je presudna za uspjeh branda na tržištu.

 

Drugi dio radionice „Brandiranje lokalnih proizvoda“ zamišljen je kao interaktivan i naglasak će biti na brandiranju lokalnih proizvoda. Prezentirat će se uspješni primjeri brandiranja destinacija te razvoja turizma, izrade lokalnih suvenira i brandiranja lokalnih proizvoda na temeljima jedinstvene priče koju određena destinacija nudi. Zajedno sa sudionicima radionice razmotriti će se posebnosti labinskog kraja, značaj i ulogu rudarske baštine te mogućnosti razvoja lokalnih proizvoda i suvenira na temeljima jedinstvene priče.

 

Zbog bolje organizacije molimo da prijavu izvršite na telefon 052/851-173; 099 357 6998 ili na email: info@lag-istocnaistra.hr do ponedjeljka 29. veljače 2016. godine do 14h. Radionica je besplatna za sve sudionike.

 

Dnevni red radionice možete preuzeti ovdje

 

PR

 

 

 

brendiranje lokalni proizvodi gospodarstvo lag lag istočna istra poduzetništvo edukacija