Stampar M - Stampar

Potpićanci na Futsal Cupu sa dva nova igrača (Audio)

Potpićanci na Futsal Cupu sa dva nova igrača (Audio)

11.9.2009. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Sport

Na jučer održanoj konferenciji za medije trener malonogometaša „Potpićan 98.“, Zoran Peruško najavio je nadolazeći Futsal Cup, malonogometnu ligu prvaka te predstavio dva nova igrača kluba, Slavena Novoselca i Milana Kljunića. Novoselac, reprezentativac Bosne i Hercegovine u predstavljanju je istaknuo (Prilog Slaven Novoselac). Kljunić, također reprezentativac Bosne i Hercegovine nada se dobrom rezultatu u nadolazećoj ligi prvaka kao i prolazak u drugi krug (Prilog Milan Kljunić). Futsal Kup počinje za desetak dana, a igrati će se u pulskoj dvorani „Mate Parlov“. Malonogometaši „Potpićna 98.“ igraju u skupini zajedno sa Kolubarom, Omoniom i Arazom.

Trener momčadi, Peruško ističe kako će predstojećih deset dana treninge održavati dva puta tjedno, a voljeli bi dobiti i treći termin kako bi razradili detalje. Ukupni troškovi natjecanja iznose između 300 i 400 tisuća kuna, a za sada ni Istarska županija, Općina Kršan kao ni Grad Pula nisu donacijama subvencionirali manifestaciju.  

Klub će trideset tisuća eura dobiti od UEFE, a prema riječima trenera, za ostatak sredstava trebati će se sami snaći. Tvrdi da će cijena ulaznice biti prihvatljiva, odnosno da neće prelaziti trideset kuna po danu natjecanja. Sudionici konferencije složili su se kako bi bili zadovoljni osvojenim drugim mjestom.

mnk potpićan 98 mnk potpićan potpićan 98 mali nogomet KMN Puntar Tolmin slovenija uefa futsal cup futsal zoran peruško milan kljunić