Poslušajte pjesmu Franke Batelić s kojom ide u svoj drugi pohod na Doru

Poslušajte pjesmu Franke Batelić s kojom ide u svoj drugi pohod na Doru

26.1.2010. // Index.hr // Objavljeno u kategoriji Glazba

Među raznovrsnim izvođačima koji će ove godine nastupati na Dori, našla se mlada i talentirana Franka Batelić, kojoj je ovo drugi put da pokušava izboriti svoje mjesto na Eurosongu. Pjesmu "Na tvojim rukama" napisali su Miro Buljan i Boris Đurđević na tekst Nene Ninčevića. Riječ je o provjerenoj ekipi koja od početka radi s Frankom, autorima koji su do sada radili na njezinim najvećim hitovima.

"Pjesma "Na tvojim rukama" je, kao i većina mojih dosadašnjih, moderni plesni pop, no ovaj put, rekla bih, u malo pomaknutijem aranžmanu. Singl prati modernu svjetsku plesnu pop produkciju i jako sam zadovoljna kako zvuči", rekla je Franka.

Pripreme za Doru, koja će se održati 6. ožujka, za Franku su već počele iako je trenutačno zaokupljena školom i rješavanjem ispita, zaostataka iz prvog polugodišta koji su se nakupili tijekom njezina angažmana u zabavnom showu "Ples sa zvijezdama".

Ekipa koja će se brinuti za Frankin nastup, sastavljena je od Elfsa koji rade kostime, Simona Antonović, kao i prošle godine, zadužena je za šminku, a ekipa iz frizerskog salona Institut Ruža Kerastase te plesači i koreografkinja Ivona Perkov već naveliko rade na pripremama.

"Iako bi mnogi voljeli vidjeti Ištvana na pozornici Dore sa mnom, on će ipak imati samo savjetodavnu funkciju", zaključila je Franka.

 

 

 

Facebook:

www.gloria.com.hr
Foto: Viktor Drago i Goran Matijašec

dora glazba na tvojim rukama pjesma showbiz franka batelić