POSJET ŠTIĆENIKA CENTRA „LIČE FARAGUNA“ VALAMAROVOM KAMPU MARINA

POSJET ŠTIĆENIKA CENTRA „LIČE FARAGUNA“ VALAMAROVOM KAMPU MARINA

13.6.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Mali štićenici labinskog Centra „Liče Faraguna" danas su, u pratnji odgajatelja,  prvi puta posjetili Valamarov kamp Marina, smješten nedaleko Labina i Rapca, a animatori u kampu pripremili su im zabavni program i pobrinuli se da bezbrižno uživaju tijekom cijeloga boravka.

 

Za početak, u Maro klubu organizirana je kreativna radionica oslikavanja kamenja na temu „More" nakon čega su djeca i odgajatelji obišli kamp i uživali u brčkanju u dječjem bazenu. Prije povratka u Centar  animacijski se tim pobrinuo za prigodne poklone za sjećanje na boravak u Valamaru.

 

Izlet u kamp Marina jedna je od aktivnosti u okviru višegodišnje suradnje Valamar Riviere i Centra „Liče Faraguna" koja će se i u narednim godinama nastaviti na obostrano zadovoljstvo.

 

Centar „Liče Faraguna" ustanova je koja se bavi odgojem i obrazovanjem djece s poteškoćama u razvoju. Centar ima devetnaest polaznika koji dolaze s područja grada Labina i okolice te s područja Istarske županije. U ustanovi se svakodnevno odvijaju različite aktivnosti u koje su, osim djelatnika, učenika i roditelja, uključeni i vanjski suradnici, volonteri, kao i građani Labina.

 

 

valamar centar liče faraguna