Polovičan uspjeh junioura i kadeta NK Rudara u prvim pripremnim susretima

Polovičan uspjeh junioura i kadeta NK Rudara u prvim pripremnim susretima

11.8.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Jučer su prve kontrolne utakmice igrali naši juniori i kadeti. Juniori su igrali u Plominskom zaljevu protiv županijskog drugoligaša Plomina i pobijedili minimalnim rezultatom, jedini gol postigao je Denis Alićajić. Njega je u 65. minuti idealno s boka proigrao Matković. Narednu provjeru juniori imaju u četvrtak 14. kolovoza u 18:30 protiv, također županijskog drugoligaša, Iskre, a u nedjelju 17. kolovoza nastupaju u Rapcu na Memorijalnom turniru „Nedim Kovačević - Kova" na kojem,  osim njih i domaćina, nastupaju Cementi iz Koromačna i Raša 1938.

 

Kadeti su u Martinskom igrali protiv juniora Jedinstvo Omladinca. Presudila je tjelesna superiornost domaćina koji je s dva gola Bele i jednim Peršića došao do uvjerljive pobjede. Slijedeću provjeru kadeti imaju u četvrtak 14. kolovoza u 18:30, na gradskom stadionu u Labinu, protiv kadeta pulske Istre. Dva dana kasnije u Nedešćini, od 18:oo sati, ponovno igraju protiv juniora Jedinstvo Omladinca.

 

               NK PLOMIN-NK RUDAR/juniori/ 0:1

 

PLOMIN - Igralište u Plominskom zaljevu

SUDAC: Elvis BREČEVIĆ

STRIJELCI: Alićajić u 65.

 

NK PLOMIN: Flegar, Fabeta, Plavčić, Burul, Vretenar, Farkaš, Murat, Simić, Žulić, Vozila i  Kehonjić. JOŠ SU IGRALI: Cvijanović, Mehić, Runko, Smoković, Ahmić, Kulović, Rutko i Rogić.

TRENER: Saša RUNKO

 

NK RUDAR/juniori/: Zahtila, Bucul, Zulijani, Gaši, Božičević, Trumić, Belušić, batelić, Zakomac, Matković i Miletić. JOŠ SU IGRALI: Alićajić.

TRENER: Ljubomir VILIĆ

 

  JEDINSTVO OMLADINAC/juniori/-RUDAR/kadeti/ 3:0

SVETI MARTIN - Mjesno igralište

SUDAC: Elvis ŠUMBERAC (Nedešćina)

STRIJELCI: Perišić u 2., Belo u 32. i 53.

 

JEDINSTVO OMLADINAC /juniori/: Turčinić, Faraguna, Perak, Černjul, Bugarin, Đekić, Peršić, Belo, Benazić, Gobo i Načinović.

TRENER: Zoran KROPF

 

RUDAR /kadeti/: Blažina, Griparić, Božičević, Licul, Peršić, Načinović, Černjul M., Lazarić, Kučić, Černjul E. i Kozić. JOŠ SU IGRALI: Sergović i Glavičić.

TRENER: Franko ČUPIĆ

 

 

NK Rudar

 

 

utakmica nogomet nk rudar franko čupić