Pogledajte `neobičnu ljubavnu priču` Franke Batelić (VIDEO)

Pogledajte `neobičnu ljubavnu priču` Franke Batelić (VIDEO)

11.1.2013. // Index.hr // Objavljeno u kategoriji Glazba

Dva dana snimanja, šest zagrebačkih lokacija, osam neobičnih odjevnih kombinacija, te Franka i njezin "dečko", stvorili su neobičnu ljubavnu priču o običnom paru u singlu "Pred svima", pjesmi koja slavi ljubav.

Spot je snimljen u režiji mladog i sve zaposlenijeg redatelja i pjevača Filipa Dizdara koji je želio slikom prepričati Frankin tekst pjesme i prenijeti osjećaje koje proživljavaju svi zaljubljeni.

Kako je rekla Franka: "Ispričali smo priču o ljubavi koja ima svoje mane, mušice i ''situacije'', ali na kraju želiš viknuti kako ti je lijepo, pred svima!".

Frankinog dečka odglumio je Petar Dugandžić, polufinalist Supertalenta, svestrani umjetnik, maneken i plesač. Za styling je bila zadužena Jasenka Tudor, šminku je radila Kristina Hošnjak, a frizuru Martin Posavec.

Od izlaska singla, publika je odlično prihvatila pjesmu "Pred svima", što pokazuju i visoke pozicije na hrvatskim radijskim top listama, ali i pozitivne ocjene i velik broj pregleda na YouTubeu.

"Pred svima" za koju je Franka napisala tekst, nastala je kao suradnja s uspješnim i iskusnim glazbenim producentom Branimirom Mihaljevićem.

 

 


 

franka batelić glazba spot