Podnesena kaznena prijava protiv 32-godišnjaka osumnjičenog za oštećenje 11 automobila u Labinu

Podnesena kaznena prijava protiv 32-godišnjaka osumnjičenog za oštećenje 11 automobila u Labinu

11.1.2018. // PU Istarska // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Labinska policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio 11 kaznenih djela oštećenje tuđe stvari. Muškarca se sumnjiči da je u noći s 29. na 30. prosinca u Ulici Karla Kranjca u Labinu, oštetio 11 automobila.

 

Istraživanjem je utvrđeno da je razbio stakla na automobilu Mazda, pulske registarske oznake, u vlasništvu pravne osobe iz Pićna i automobilu Citroen, pulske registarske oznake, u vlasništvu 43-godišnjakinje te oštetio vrata i gume na teretnom automobilu Renault Transporter, pulske registarske oznake, u vlasništvu pravne osobe iz Pule.

Također, sumnjiči ga se da probušio gume na osam automobila i to automobilu WV Passat, austrijske registarske oznake, u vlasništvu 64-godišnjeg državljanina BiH, automobilu Alfa Romeo, pulske registarske oznake u vlasništvu 25-godišnjaka, automobilu Citroen, pulske registarske oznake u vlasništvu 35-godišnjakinje, automobilu Chevrolet, pulske registarske oznake u vlasništvu 33-godišnjaka, automobilu Peugeot, pulske registarske oznake u vlasništvu 37-godišnjaka, automobilu Mazda, njemačke registarske oznake u vlasništvu 35-godišnjaka, automobilu Chervolet, pulske registarske oznake u vlasništvu 37-godišnjaka i automobilu Renault, pulske registarske oznake, u vlasništvu pravne osobe iz Labina.

 

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog se nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.

 

 

Povezane vijesti:

Traga se za nepoznatim počiniteljem koji je oštetio 11 automobila

VANDALIZAM U LABINU: OŠTEĆENO NAJMANJE 11 VOZILA, ŠTETA U STOTINAMA TISUĆA KUNA: Na automobilima probušene gume...

 

Foto: LC

kaznena prijava vandalizam oštećenje automobili kazneno djelo