Podjela Potvrda o pravu na pomoć za nabavu školskog pribora

Podjela Potvrda o pravu na pomoć za nabavu školskog pribora

14.8.2017. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Upravni odjel za samoupravu i opće poslove Grada Labina obavještava roditelje i skrbnike učenika da 16. kolovoza 2017. godine započinje podjela Potvrda o pravu na pomoć za nabavu školskog pribora. Potvrde se mogu preuzeti u Gradskoj upravi u Upravnom odjelu za samoupravu i opće poslove Grada Labina, II. kat, soba 15, i to radnim danom od 8,00 do 14,00 sati a sve informacije mogu se dobiti na telefon 866-842.

 Pravo na pomoć za nabavku školskog pribora ostvaruju učenici čija obitelj ostvaruje prava iz Socijalnog programa Grada Labina; pravo na zajamčenu minimalnu novčanu naknadu ili osobnu invalidninu; djeca hrvatskog ratnog vojnog invalida iz Domovinskog rata i učenici iz obitelji koje ostvaruju pravo na doplatak za djecu (jednoroditeljske obitelji, samohrani roditelji i obitelji s troje i više djece).

 Pravo na pomoć za nabavu školskog pribora osigurava se sufinanciranjem dijela troškova u iznosima: za učenike od I. do IV. razreda osnovne škole u iznosu od 250,00 kuna, za učenike od V. do VIII. razreda osnovne škole u iznosu od 300,00 kuna, za učenike srednjih škola u iznosu od 350,00 kuna.

 

potvrde školski pribor škola