Počelo Prvenstvo Hrvatske u jedrenju za kadete

Počelo Prvenstvo Hrvatske u jedrenju za kadete

17.9.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Politika

Sve je spremno za početak Otvorenog prvenstva Hrvatske u jedrenju za kadete (U16) za klase Optimist, Laser 4.7, 420 i Techno 293 koje će se u narednim danima, od 17. do 20. rujna održati u Rapcu u terminu Rabačke regate 2015.

 

Jučer su na programu bila premjeravanja i registracije natjecatelja. Prema dosada odrađenim registracijama na Prvenstvu će sudjelovati više od 240 natjecatelja iz 51 kluba iz Italije, Austrije, Mađarske, Srbije, Slovenije, Turske i Hrvatske. U klasi Optimist je prijavljeno 182, u klasi Laser 4.7 - 40 i u klasi Techno 293 - 11 natjecatelja. U klasi 420, nažalost, nema prijavljenih posada.

 

Prvenstvo će službeno započeti danas, 17. rujna u 11.00 sati kada je na rasporedu start prvog jedrenja za sve klase. Do nedjelje je predviđeno održavanje jedanaest jedrenja za svaku klasu, a potrebno je uspješno dovršiti tri jedrenja kako bi mogli proglasiti najbolje i u konkurenciji hrvatskih jedriličara dodijeliti titulu prvaka Hrvatske. Navečer od 18.00 sati predviđeno je održavanje cermonije otvorenja uz prigodan zabavni program i domjenak.

 

Dnevne kratke vijesti možete pratiti na našim Facebook stranicama:
https://www.facebook.com/jkkvarner

 

Foto: JK Kvarner

 

 


jedrenje jk kvarner sport sportovi na vodi rabac