Poboljšana tehnološka opremljenost OŠ I.G. Kovačić u Čepiću

Poboljšana tehnološka opremljenost OŠ I.G. Kovačić u Čepiću

23.9.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Učenici  starijih razreda naše škole odsada će moći pratiti odgojno-obrazovne sadržaje u suvremeno opremljenim učionicama.

U učionice namijenjene izvođenju predmetne nastave ugrađeni su LG smart televizori koji su povezani s prijenosnim računalima visoke kvalitete, čime je učenicima i njihovim učiteljima u svakome trenutku omogućen pristup internetskoj vezi. Štoviše, time se učenicima također omogućilo i praćenje digitalnih udžbenika te popratnih udžbeničkih sadržaja.

Takvim uvođenjem multimedije u nastavni proces zasigurno će se postići kreativno prezentiranje nastavnih sadržaja, ali i poboljšati kvaliteta učenja i motiviranost naših učenika.

Uvođenje suvremene tehnologije u našu školu najvećim je djelom omogućila TE Plomin d.o.o. , na čemu im posebno zahvaljujemo. Nastavak u OPŠIRNIJE.


No, kako i naši mali učenici žele, isto tako, imati suvremeno opremljene učionice i nastavu poboljšanu vizualnim nastavnim sredstvima, nastojat ćemo im to omogućiti uz pomoć značajnijih gospodarskih subjekata  na našem području i Općine Kršan.

Nadamo se da ćemo krajem ove godine s ponosom reći da smo u potpunosti opremljeni suvremenom informatičkom tehnologijom, a na radost svih naši učenika i djelatnika škole.

 

OŠ I.G.Kovačić

 

Foto: ilustracija

 

 

 

oš ivan goran kovačić čepić it kompjuteri