Plomin: Poginuo motociklist iz Matulja

Plomin: Poginuo motociklist iz Matulja

8.11.2015. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Mrtvo tijelo motociklista pronađeno je u nedjelju oko 15.10 sati uz rub ceste Vozilići-Opatija, u općini Kršan, a djelatnici  prometne policije i općinska državna odvjetnica utvrđuju okolnosti i uzroke nesreće, izvijestila je istarska policija.   

Dojavu o pronalasku mrtvog motociklista uz cestu, dva kilometra prije hotela Vidikovac, policija je zaprimila od Centra 112, koji je obavijest o tome dobio od jednog građanina, rekla je  glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Rogić Jukopila.  

Policijski očevid je u tijeku. Utvrđuju se okolnosti koje su dovele do nesreće, i još uvijek nije poznat uzrok s obzirom da se ne zna je li došlo do slijetanja motocikla ili je u nesreći sudjelovao drugo vozilo, rekla je glasnogovornica Rogić Jukopila.

Potvrdila je da je na mjestu pronalaska mrtvog motociklista pronađen i motocikl. Kako neslužbeno saznajemo, tragično preminuli 38-godišnji motociklist je iz Matulja, te se on u subotu oko 17 sati udaljio od kuće s motociklom. Nekoliko sati kasnije, prijatelji su ga pokušali kontaktirati na mobitel, no kako se nije javljao, nekolicina je krenula u potragu za njim.

Istraga je u tijeku, a promet se odvija na obje prometne trake usporeno. (M. S.)

motociklist nesreća pogiblja plomin vozilići vidikovac