"Pjesma za kraj" Franke Batelić s kojom nastupa na ovogodišnjoj Dori od danas dostupna za preuzimanje

"Pjesma za kraj" Franke Batelić s kojom nastupa na ovogodišnjoj Dori od danas dostupna za preuzimanje

22.1.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Od danas "Pjesma za kraj" sa kojom će se Labinjanska Franka Batelić predstaviti na ovogodišnjoj DORI 2009 u Opatiji 28. veljače, dostupna je za preuzimanje i slušanje, a početi će se vrtiti i na svim radijskim postajama.

 

PJESMA ZA KRAJ (Dora 2009)
Glazba: Boris Đurđević i Miro Buljan
Tekst: Nenad Ninčević
Aranžman: Boris Đurđević

Uživajte u pjesmi i podržite Franku na Dori! Ona obećava sjajan nastup!

 

Franka Batelić Pjesma za Kraj (Dora 2009) (6,89MB mp3)

 

Na ovogodišnjoj Dori nastupit će i mlada pjevačica iz Rapca Franka Batelić s pjesmom zanimljivog naziva -Pjesma za kraj.-

Ozbiljno se pripremamo za Doru i ja sam samo onaj »vidljivi« dio velikog tima koji na pjesmi radi. »Pjesmu za kraj« skladali su Boris Đurđević i Miro Buljan, tekst je napisao Nenad Ninčević, a aranžman potpisuje Boris Đurđević. To je tim na koji sam iznimno ponosna i koji se okupio za pjesmu »Ruža u kamenu« s kojom sam nastupila na Hrvatskom radijskom festivalu prošle godine i s kojom sam pobijedila na europskom OGAE festivalu ljubitelja Eurosonga, kaže Franka koja izravno ulazi u finale Dore budući da je autor teksta Boris Đurđević jedan od deset skladatelja koji su dobili poziv od HRT-a da nastupe na ovogodišnjem izboru hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije.

Franka nam je otkrila i da će se za njezin styling pobrinuti Viktor Drago, Elfsi i Tomo Vrban, a za plesne korake bit će zadužena plesna skupina Ivone Perkov.»Pjesma za kraj« je, kako sama Franka kaže, moderni plesni pop ljubavne tematike i dodaje da ne očekuje pobjedu.- Više sam tip osobe koja želi dati sve od sebe, napraviti posao maksimalno korektno, pa što bude. Zapravo, najbitnije mi je da se pjesma svidi slušateljima i gledateljima. Osvojeno mjesto je, na kraju priče, manje važno ako top-liste pokažu da se pjesma kod fanova »primila«, priznaje Franka.

A da bi se pjesma mogla dobro »primiti« pokazuje i nedavno priznanje za nadu godine slušatelja emisije HrTop20. Zanimalo nas je i koji su Frankini planovi za ovu godinu?
- Planova ima mnogo. Prije Dore snimit ćemo spot za »Pjesmu za kraj«, a odmah potom uskačemo na pripreme za HRF. Naravno, jako mi je bitno opravdati povjerenje koje su mi ukazali slušatelji više od 60 radijskih postaja umreženih u emisiji HrTop 20, pa će, nadam se, ova godina biti u znaku nastupa, spotova i dobre zabave uz moje pjesme. Ovom prilikom bih se još jednom željela zahvaliti svima koji me podržavaju i glasuju za mene na top-listama diljem Hrvatske. Oni su mi najbitniji, kaže Franka.


Otkrila je da će ubrzo objaviti i album prvijenac koji bi se na tržištu trebao naći polovicom godine u izdanju Hit Recordsa. Na njemu radi već provjerena ekipa - Boris Đurđević, Miro Buljan i Nenad Ninčević, a Franka najavljuje i pokoje skladateljsko iznenađenje.

Izvor:  

http://worldvision4ever.blogger.ba/

 

POLUFINALISTI
1. Čager Zec i Papak Dance Company: Ritam da se ritam
2. Alen Vitasović i Lela Kaplowitz: Tamo gdje ljubav počinje
3. Marta Kuliš: Makni se
4. Feminnem: Trebam te (nije potvrđeno)
5. Maja Vučić: Tebe imam ja
6. Marko Tolja: Stranci
7. Ivo Gamulim Gianni: Daj mi jedan razlog
8. Jelena Radan: Voljet ću te sutra
9. Goran Karan: Adam i Eva
10. Ricardo Luque: Ljubav ima njeno lice
11. Sandra Bagarić: Kao jedno
12. Sane (Nikola Marjanović/Thomas Balaž/Stjepan Krznarić): Dečko
13. Tomislav Bralić & Klapa Intrade: Ne damo te pismo naša
14. Dražen Žanko: Samo ti

FINALISTI
1. Tonči Huljić – Igor Cukrov
2. Ninčević i Buljan – grupa VIVA i Ana Bebić
3. Zrinko Tutić – Danijela Pintarić: Zlatna rijeka
4. Denis Dumančić: Srce moram seliti-
5. Miroslav Rus – Rusway
6. Boris Đurđević – Franka Batelić: Pjesma za kraj
7. Hari Rončević
8. Rajko Dujmić
9. Husein Hasanefendić Hus
10. Ante Pecotić – ARIA

 

 http://www.eurosong.hr

 

Foto: Franka Batelić Facebook Fan Page

 

 

 

Franka Batelić Pjesma za kraj download mp3 skidanje muzika glazba Dora 2009 Dora manifestacija miro buljan nenad ninčević boris đurđević estrada