Pićanski vijećnik Đani Karlić iz HSU prešao u HSS

Pićanski vijećnik Đani Karlić iz HSU prešao u HSS

14.1.2009. // Barkun // Objavljeno u kategoriji Politika

Mladi pićanski općinski vijećnik Đani Karlić na današnjoj  konferenciji za tisak u Pićnu objavio je svoj prelazak iz Hrvatske stranke umirovljenika u Hrvatsku seljačku stranku, obrazloživši svoj potez željom da kao mladi agronom i vinar doprinese bržem razvoju zanemarene poljoprivrede, a ne samo industrije na Pićanšćini.

Ovaj "transfer" uoči svibanjskih izbora predsjednik ogranka HSS Pićna i član Poglavarstva Silvano Smoković ocijenio je kao novi korak u jačanju njihove stranke, koja je dosad imala jednog općinskog vijećnika, a u ranijim sazivima i četiri mandata. On je također najavio nova učlanjivanja u njihovu stranku, uz riječi da su dolazak Karlića u njihove redove primili sa zadovoljstvom s obzirom na njegovo znanje, mladost i spremnost za rad.

Potpredsjednik županijske organizacije i predsjednik ogranka HSS-a Kršana Boris Babić izrazio je također optimizam novom kadrovskom "akvizicijom", naglasivši da njihova stranka s nemalo izgleda izlazi na lokalne izbore na Labinšćini uz procjenu da su im najbolje šanse u Pićnu i Kršanu, ali da vjeruje da će dobro proći u u Labinu, gdje su nedavno osnovali ogranak.

"U Pićnu ćemo se također pojaviti sa svojim kandidatima za čelna mjestu, dosad smo bili koalicijski partneri IDS-a, ali sada se stvara prostor za nove stranačke križaljke" - završio je Boris Babić s mnogo vjere u izborni uspjeh HSS-a. (MM)

izbori2009 silvano smoković lokalni izbori izbori politika kandidati đani karlić boris babić hss hsu