Pićan: Na jubilarnom LegendFestu više od 200 umjetnika

Pićan: Na jubilarnom LegendFestu više od 200 umjetnika

23.7.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Na ovogodišnjem jubilarnosm LegendFestu koji se sljedećeg vikenda desetu godinu zaredom održava u Pićnu sudjelovat će više od 200 umjetnika iz cijele Hrvatske.

 

 

U tri dana, od 31. srpnja do 2. kolovoza,  diljem staroga pićanskog grada bit će održano više od deset predstava, sedam izložbi, niz radionica za djecu i predavanja za odrasle te bogat glazbeni program. Čak dva fado koncerta održat će Jelena Radan, a posjetitelje će zabavljati i pazinski etno sastav Veja, Franko Krajcar i grupa Indivia te popularne Šćike.

 

U suradnji s portalom Burza hrane, ove godine u Pićnu će se na festivalskom prostoru prigodnog naziva Legend iće i piće moći kušati i kupiti proizvoditi i suveniri lokalnih proizvođača.

 

Za sve posjetitelje pripremljen je i zanimljiv obilazak grada tzv. Pićan tour na nekoliko svjetskih jezika u sklopu kojeg će moći obići bajkoviti Pićan i čuti priče, mitove i legende iz njegove povijesti, a organiziran je i prijevoz iz nekoliko lokacija za Pićan.

 

Kao i proteklih deset, i ove su godine sva festivalska događanja besplatna za posjetitelje. Detaljnije informacije o festivalu mogu se vidjeti na web stranici www.legendfest.hr.

 

 

legendfest pićan festival mitovi legende trnoplesari