Petar Dundara i Edib Jagodić iz JK Ippon Labin zlatni na Black Belt Open u Zagrebu

Petar Dundara i Edib Jagodić iz JK Ippon Labin zlatni na Black Belt Open u Zagrebu

11.2.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U subotu 09.02.2019. na natjecanju Black Belt Open u Zagrebu judaši Labinskog Ippona nastupili su sa 10 judaša izmedu 578 judaša iz 39 klubova.


U uzrasnoj skupini U12 nastupili su Antea Muškardin u kategoriji +52kg(pošto u njenoj kategoriji -52kg nije bilo judaša) te je osvojila trece mjesto. U istoj uzrasnoj kategoriji nastupili su još Haris Hodžic kategorija -34kg koji je izmedu 24 judaša bio sedmi, te Karlo Mileta i Alison Bonhke koji su unatoc odlicnim borbama ostali bez plasmana.


U uzrasnoj skupini U14 nastupili su Sandic David u kategoriji -66kg i osvojio broncano odlicje u konkurenciji 7 judaša, Lukas Jakovljevic u kategoriji -42kg osvojio je srebeno odlicje u konkurenciji 10 judaša, Jagodic Edib je bio zlatni u kategoriji -55kg u konkurenciji 10 judaša, te Amina Hodžic koja je ostala nadomak odlicja na petom mjestu.


U uzrasnoj skupini U16 u kategoriji -55kg nastupili su Giambastiani Paolo koji je ostao bez plasmana te Jagodic Edib koji je završio sedmi.


Medu kadetima nastupio je Petar Dundara koji se, nakon državnog prvenstva na kojem je u konkurenciji 25 natjecatelja završio na nadomak medalje na petom mjestu, vratio na pobjetnicke staze i sa tri pobjede osvojio zlatno odlicje.


Natjecatelje su vodili treneri Nikol Boneta i Eric Zahtila.


Trenizi judo kluba i upisi za sve uzrasne skupine održavaju se u klupskoj dvorani na adesi Katuri 17 (ispod samackog hotela)petar dundara edib jagodić jk ippon labin judo borilački sportovi