Peta etapa CRO Racea kreće 2. listopada iz Rapca, cilj u Opatiji | Privremena regulacija prometa

Peta etapa CRO Racea kreće 2. listopada iz Rapca, cilj u Opatiji | Privremena regulacija prometa

1.10.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Šesto izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 28. rujna do 3. listopada kroz šest etapa, na trasi većoj od 1.000 kilometara diljem Hrvatske. I ove će godine utrka CRO Race ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazit će kroz trinaest županija te obuhvatiti neke već poznate, ali i nove destinacije.

Peta etapa utrke kreće u subotu 2. listopada iz Rapca u 10:30 sati, cilj joj je u Opatiji, a dolazak biciklista u Opatiju očekuje se između 14:13 i 14:39 sati.

Privremena regulacija prometa

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koji sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu. Detaljno izvješće o privremenoj regulaciji prometa za vrijeme trajanja pete etape CRO Race utrke nalazi se na linku https://bit.ly/3md4mnx .

Kids CRO Race

Ovogodišnja biciklistička utrka CRO Race ponudit će mnoge zanimljivosti, a jedno od njih je zasigurno i drugo izdanje virtualne utrke za djecu, Kids CRO Race. Nakon Osijeka, Varaždina, Otočca, Makarske i Crikvenice Kids CRO Race održat će se i u Opatiji 2. listopada od 11:30 do 13:30 sati, a najmlađi sudionici ovog događanja imat će priliku natjecati se za ukupnog pobjednika Kids CRO Racea, čije će se proglašenje održati 3. listopada u Zagrebu.

cro race biciklizam rabac