Party i izložba sutra u KUC-u Lamparna!

Party i izložba sutra u KUC-u Lamparna!

27.3.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

U sklopu Građanske inicijative za Novi Labin u subotu navečer, s početkom u 22 sata, u KUC-u Lamparna održat će se party pod imenom Nu Beats On The Block. Cilj partija je predstavljanje i upoznavanje publike sa elektronskim pravcima koji do sad nisu bili toliko zastupnjeni kod nas u Istri/Labinu. Tako da će publiku uz breakbeat, elektronicu i nu rave glazbu zabavljati gosti iz Rijeke, a to su DJ i producent Morpheuss, član Underworld Theory-a i odnedavno resident novootvorenog kluba Filter, te DJ Bokka, predsjednik bivšeg Nešto Novo Crew-a.

 

Isto tako na gore navedenim elektronskim pravcima gostima iz Rijeke će se pridružiti i labinski breakbeat/elektronica DJ Andii G, a dok će one više orijentirane na 4/4 ritmove uz techno, electro i minimal glazbu zabavljati labinski DJ Toxic, te dvojac Space Team.

 

Istu večer u sklopu partija održati će se izložba u Galeriji na kojoj će svoje radove predstaviti dva mlada fotografa Goran Načinović i Nino Stepančić, te polaznica Škole primjenjenih umjetnosti i dizajna u Puli, Eni Jukopila. Izložba također započinje u 22 sata, a ulaz na party je slobodan.

NOVI LABIN NU BEATS ON THE BLOCK Morpheuss Bokka Filter Rijeka Andii G KUC Lamparna izložba Galerija fotografije Nešto Novo Crew Underworld Theory