“Paperboy” – novi single grupe The Orange Strips

“Paperboy” – novi single grupe The Orange Strips

13.12.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Kraća sviračko-kreativna pauza labinskih indie rockera The Orange Strips definitivno je gotova, ako je uopće i postojala. Bez prethodne najave, bend je zgotovio i na prostranstva Interneta izbacio novi single, te ga ponudio na besplatan download, kao uostalom i svu svoju do sada izdanu glazbu.

"Paperboy" je najava novog kreativnog ciklusa koji će, prema riječima članova benda, biti okrunjen izlaskom trećeg albuma, a sporadično će se za vrijeme snimanja u javnost puštati dodatne pjesme, singlovi i kreativne ideje, kako bi slušatelji bili u dodiru s radom benda. 

Odbacivši poludovršene pjesme te neiskorištene skice i ideje sa snimanja posljednjeg albuma "Deadlines", bend je stvaranje novog materijala započeo "od nule". Kako sami navode, želja im je čim rasterećeniji pristup i pružanje publici nečeg potpuno novog i svježeg, a taj se smjer već može osjetiti u zvuku, ali i tekstu novoga single-a "Paperboy".
 
 
 
 Istovremeno, Trees Of Maine, solo projekt frontmena grupe The Orange Strips, predstavlja novi single s debitantskog albuma “False Dawns” - pjesmu “Over You”.
 
 
 
The Orange Strips 

www.facebook.com/theorangestrips

 

Trees Of Maine

www.facebook.com/treesofmaine

 

the orange strips paperboy novi singl singl deadlines labin indie rock trees of maine false dawns