Paola Miletić osvojila drugo mjesto na otvorenom prvnstvu Grada Poreča u klasi Laser 4.7

Paola Miletić osvojila drugo mjesto na otvorenom prvnstvu Grada Poreča u klasi Laser 4.7

27.7.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Proteklog vikenda, od subote 25. do nedjelje 26. srpnja, natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner učestvovali su na regati Otvoreno prvenstvo Grada Poreča za klasu Optimist, Laser 4.7 i Laser Radial u organizaciji jedriličarskog kluba Horizont. Na regatu se odazvalo ukupno 90-ak natjecatelja iz Italije, Slovenije, Malte i Hrvatske.


Jedriličarski klub Kvarner u klasi Optimist predstavljali su Tajana Filipaš, Anteo Šumberac, David Medančić, Viktor Kulić Golja, Dino Kalac, Eugen Kulić Golja, Manola Miletić i Goran Šime Stipanov. U klasi Laser 4.7 svoju prvu regatu jedrila je Paola Miletić.

Ukupno kroz dva dana odjedrena su tek tri plova po promjenjivim vremenskim uvjetima. U klasi Laser 4.7 dominirale su djevojčice koje su u konačnici odnijele prva dva mjesta. Paola Miletić ostvarila je odličan uspjeh i na svojoj prvoj regati u klasi Laser 4.7 osvojila drugo mjesto u ukupnom poretku.
 
Paola je u cilj ulazila na 2., 3. te u zadnjem plovu na prvom mjestu. U klasi Optimist iz JK Kvarnera najbolje plasirana bila je Tajana Filipaš na 26. mjestu u ukupnom poretku. Anteo Šumberac zauzeo je 34., David Medančić 35., Viktor Kulić Golja 40., Dino Kalac 55., Eugen Kulić Golja 58., Manola Miletić 62. i Goran Šime Stipanov 66. mjesto.
 
 
 
 
JK Kvarner
 
 

jk kvarner sport jedrenje regata sportovi na vodu paola miletić