Ovogodišnji Sajam poslova uz više izlagača, bogatije nagrade i pub kviz Deana Kotige

Ovogodišnji Sajam poslova uz više izlagača, bogatije nagrade i pub kviz Deana Kotige

14.3.2024. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Sajam poslova, već dobro poznati koncept Grada Labina i pridruženih partnera kojim se mladim ljudima predstavljaju potencijalni poslodavci ali i visokoškolske ustanove i ove godine sprema brojna iznenađenja.

 

Sljedećeg tjedna, u srijedu, 20. ožujka u prostoru male dvorane SC-a Franko Mileta po prvi puta, u istom će se danu na jednom mjestu  predstaviti poduzetnici i obrtnici s područja Labinštine te zainteresirana sveučilišta/ veleučilišta/ učilišta iz Hrvatske, što vjerujemo da je pozitivan pomak i ka njihovom mogućem boljem i budućem umrežavanju i suradnji.

 

Ove godine u Sajam poslova uključit će se i labinske osnovnoškolce, odnosno učenike osmih razreda, a sve pod krovnim nazivom profesionalnog, odnosno karijernog usmjeravanja mladih s područja Labinštine.

 

Poslodavci s područja Labinštine te obrazovne ustanove iz RH predstaviti će svoje sadržaje putem svojih izložbenih prostora koji će ove godine biti zaista kvalitetno osmišljeni, a sve u cilju animiranja i privlačenja svih ciljanih skupina.

 

Osim toga, kroz kratke tematske rasprave, čiji će panelisti biti predstavnici oba sektora – i obrazovnog i sektora tržišta rada – prisutnima će se predstaviti njihove specifičnosti, ali i pokušati doći do nekih konkretnijih zaključaka u pojedinim temama.

 

Valja istaknuti i pub kviz poznatog lovca iz „Potjere“, Deana Kotige, koji će zasigurno biti zanimljiv, a svaki član pobjedničke ekipe biti će nagrađen. 

 

Vrijedne nagrade ponovno očekuju i najaktivnije maturante. S obzirom da ih se želi uključiti u ovaj projekt na aktivan način, ali i kao ravnopravne partnere, a sve u cilju nagrađivanja onih najboljih, pristupilo se osmišljavanju i nekoliko izazova koje će morati riješiti ukoliko žele zavrijediti vrijedne nagradne vaučere, za što su također osigurane dvije vrijedne nagrade čiji su sponzori upravo poslodavci, odnosno izlagači na ovogodišnjem sajmu.

 

Uz razne panel rasprave i bogat program, valja istaknuti i demonstracije djelatnosti policijske škole „Josip Jović“ iz Zagreba, Policijske uprave istarske i labinskih vatrogasaca te vizualno i kvalitetno osmišljene štandove svih izlagača.

 

Dobrodošli na sajam poslova u malu dvoranu SC-a Franko Mileta u srijedu, 20. ožujka od 8:00 do 15:00 sati!


sajam poslova dean kotiga poslovi karijere