Ovog petka Božić u centru!

Ovog petka Božić u centru!

16.12.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Zabava

Božićni ugođaj u Labinu ove godine donosi božićni program, koji nudi zabavu za velike i male. U petak, 18. prosinca 2015. u 17,30 sati manifestacija „Božić u centru“ započinje raznolikim dječjim programom uz nastupe plesne skupine Zum Zum, Cool step te dramske radionice Era. Potom će naše najmlađe razveseljavati glumci-animatori, u liku patuljčice Djeda Mraza i gusara te dva diva na štulama.

Patuljčica kroz šalu i pjesmu veliča Božić i raznosi djeci darove, dok ih gusar pokušava ukrasti. U suradnji s djecom, patuljčica će kroz igru sačuvati božićne darove.

Na štandovima će se nuditi kuhano vino i hrana po simboličnim cijenama, a osim toga prodavat će se božićni kolači, smokvenjaci, božićni ukrasi, čestitke, suveniri. Za zabavu do ponoći brinut će se Klapa Labin, Gradski orkestar, Zbor Neo, mladi labinski solisti Romina Peti, Veronika Pervan, Rafael Santaleza i Jona Ljuna, Diego Zulijani, Predrag Ljuna a na kraju, hladnu prosinačku noć će do usijanja dovesti Gustafi. Lokalni kafići bit će otvoreni do jutarnjih sati. Program će voditi Milda Mišon i Adriano Šćulac, a poseban program uživo prenosit će Radio Labin.

U subotu, 19. prosinca program na Zelenicama započinje u 10,00 sati uz plesne radionice, glazbene nastupe, interaktivnu animacijsku zabavu za djecu (klaun, Malci), radionice za djecu (izrada božićnih ukrasa i čestitki), kićenje bora, čitanje priča, druženje s patuljcima, Befanom, Djed Mrazom, radionice oslikavanja lica božićnim motivima. Uz to, od 11,00 do 14,00 sati vozit će vlakić Djeda Mraza.

Naravno, oba dana posjetit će nas Djed Mraz, a fotografiju s Djeda Mrazom ispred Foto Festivala svakom djetetu poklanja Grad Labin.

Promet na Zelenicama u centru grada bit će zatvoren za sva vozila od petka, 18. prosinca od 10,00 sati do subote, 19. prosinca do 14,00 sati.

 

 

djed mraz božić blagdani centar