Ove subote od 20:30 The Orange Strips u posebnoj emisiji MTV Band 2012

Ove subote od 20:30 The Orange Strips u posebnoj emisiji MTV Band 2012

1.6.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Ove subote od 20:30 ne propustite posebnu emisiju MTV Band 2012 Powered by Ray Ban, u kojoj ćete moći vidjeti  najuzbudljivije trenutke s velike završnice ovog glazbenog natjecanja.
Središnji događaj na kojem je javnosti predstavljen pobjednik ovog natjecanja odigrao se 18. svibnja u GK "Jabuka", kultnom zagrebačkom noćnom klubu. Te večeri nastupila su tri prvoplasirana benda: trećeplasirani Ignor, viceprvaci The Orange Strips iz Labina i sastav Trash Candy iz Maribora, pobjednik natječaja MTV Band 2012 Powered by Ray Ban.
U okviru ove emisije, gledatelji će moći bolje upoznati bendove, čuti mišljenje eminentnih stručnjaka na regionalnoj glazbenoj sceni i uživati u snimci zaista sjajne svirke iz "Jabuke".

Trash Candy, The Orange Strips i Ignor odnijeli su pobjedu na MTV Band 2012 Powered by Ray Ban natjecanju, na koje se u samo mjesec dana prijavilo čak 300 izvođača, koji su ukupno prikupili impresivnih 61.771 glasova publike! Ovakav odaziv bendova i glasača čini ovo natjecanje jednim od najuspješnijih međunarodnih glazbenih natječaja održanih u regiji u posljednjih dvadesetak godina.
Osim nastupa na koncertu u poznatom zagrebačkom klubu "Jabuka", Trash Candy, pobjednik natjecanja, osvojio je snimanje spota u produkciji MTV-a, kao i nastupe na prestižnim festivalima širom regije kao što su Arsenal fest u Kragujevcu i Hartera u Rijeci, a uskoro stižu i novi bukinzi…
Ugledna diskografska kuća Mascom iz Beograda objavit će pobjedničkom bendu album na CD-u, kao i digitalno izdanje, osigurat će i pomoć oko administracije prava, kao i kvalitetnu distribuciju tog izdanja, odnosno njegov plasman u svim bitnijim CD shopovima u većim gradovima u Srbiji, kao i mogućnost da se album nađe i na svim najbitnijim web prodavnicama širom svijeta, od kojih su najzvučnija imena iTunes, Amazon, Napster i Spotify, ali i još 400 drugih, manjih portala.

Natjecanje MTV Band 2012 powered by Ray Ban pokazalo je da regionalna glazbena scena ima jako puno kvalitetnih glazbenika pred kojima je svijetla budućnost. Potencijal ovog natjecanja prepoznali su i neki bendovi koji već imaju objavljena službena izdanja i priličan broj koncerata iza sebe. Smisao zajedničke akcije Ray Bana i MTV-ja nije bio samo izbor pobjednika, nego i opipati puls kulturne i subkulturne scene mnogih gradova naše regije, istaknuti talentirane izvođače i predstaviti ih javnosti na brojnim festivalima, što će im sve pomoći u izgradnji karijere.
 
Izvor: Mtv.com.hr 

jabuka the orange strips mtv tv mtv band 2012 koncert