Ove godine virtualni Dani otvorenih vrata SŠMB-a

Ove godine virtualni Dani otvorenih vrata SŠMB-a

8.6.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Srednja škola Mate Blažine Labin raspisuje i objavljuje Natječaj za upis učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2021./2022. Ovogodišnjim planom upisa u I. razred osiguravamo 144 mjesta za 149 učenika koji završavaju osmi razred na Labinštini. U
obrazovnim programima u trajanju od 4 godine (gimnazija-opća i jezična, elektrotehnika, ekonomija) bez bodovnog praga, dok u trajanju od 3 godine obrazujemo učenike u strukovnim zanimanjima (elektromehaničar, instalater-monter, kuhar, konobar).

Dragi učenici, poštovani roditelji, ni ove godine ne možemo za vas uživo organizirati tradicionalne Dane otvorenih vrata i provesti vas našom školom, ali zato to barem djelomično možemo učiniti virtualno. Pripremili smo vam nove videomaterijale i prezentacije za svako područje rada, program i zanimanje koje vam nudimo i preporučamo u rubrici Virtualni Dani otvorenih vrata SŠMB-aOVDJE!

Za sve dodatne upite o upisima pratite rubriku Upisi 2021., a možete nam se i obratiti izravnim pitanjem. KontaktiOVDJE!
Na dobrom ste putu - dobro nam došli!

obrazovanje srednja škola mate blažine labin virtualni dani otvorenih vrata