OTVORENE PRIJAVE ZA SUDJELOVANJEM NA RAZMJENI MLADIH „OASE OF ART“ U LABINU

OTVORENE PRIJAVE ZA SUDJELOVANJEM NA RAZMJENI MLADIH „OASE OF ART“ U LABINU

2.6.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Otvorene su prijave za sudjelovanjem hrvatskih sudionika na razmjeni mladih pod nazivom "Oase of art" koja će se održati od 25. do 31. srpnja 2016 u kampu Tunarica, malom mjestu kraj Labina a povezati će 20 mladih i mladih s manje mogućnosti iz Hrvatske i Španjolske. U tjedan dana trajanja razmjene, mladi će kroz stjecanje različitih umjetničkih vještina i aktivnosti na otvorenom produbiti znanje o Europskom građanstvu i osjećaju europskog identiteta među mladima, ali i proširiti svijest o različitim kulturama, aktivnom sudjelovanju u društvu i neformalnom obrazovanju. 

Projekt je nastao iz suradnje između Udruge za mlade Alfa Albona i udruge Casa Eslava iz Španjolske, a  financiran je od strane programa Erasmus +. Odabranim sudionicima biti će pokriveni troškovi puta, programa, smještaja i prehrane.

Sudionici razmjene mogu biti mladi iz cijele Hrvatske u dobi od 18 do 30 godina, a za prijavu je potrebno ispuniti prijavni obrazac i najkasnije do 20. lipnja 2016. poslati ga na e-mail adresu: alfa.albona@gmail.com .

 

 

Prijavnica

 

 

 

 

mladi razmjena mladih udruga alfa albona