Otkazivanje nezakazanog koncerta skupine Let 3 u KuC Lamparni?

Otkazivanje nezakazanog koncerta skupine Let 3 u KuC Lamparni?

30.4.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Današnjim službenim priopćenjem voditelja Lamparne Dean Zahtile otkazan je koncert riječke rock atrakcije Let 3 koji se navodno trebao održati u KuC Lamparna na sam Praznik rada, u petak 1. svibnja 2009. godine u sklopu aktivnosti Građanske inicijative mladih za Novi Labin.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Zbog bolesti jednog od članova banda i smanjenog intenziteta nastupanja u nadolazećim tjednima skupina Let3 primorana je otkazati neke koncerte, uključujući i Labinski orginalno zakazan za 01.05. Nadamo se da će band u suradnji s organizatorom naći alternativni termin nekada u nadolazećim mjesecima da se koncert ipak održi. 

U potpisu stoji: 

Za Let3
Mario Grdošić
koncertni manager

 

Obzirom da koncert nikada nije bio službeno najavljen ni od strane organizatora ni od strane voditelja Lamparne, pa tako ni od Građanske inicijative Novi Labin, a na službenom blogu skupine Let 3 nikada nije stajalo u kalendaru turneje Labin kao odredište prvomajskog koncerta, nego je uz Labin naznačen datum 21. srpnja 2009, ozbiljno se dovodi u sumnju uopće nakana održavanja koncerta.

 

O koncertu se više govorilo usmenom predajom i na taj način saznalo se da je ulaz  besplatan samo za članove Građanske inicijative Novi Labin,dok bi ostali ulaz plaćali

 

U prilog sumnji o ozbiljnoj nakani održavanja koncerta Let 3 govori i činjenica da na ''''MySpace-u Let3'''', profilu vrlo detaljno prikazan raspored održavanja koncerta, od kojih se između ostalog jedan održava upravo danas, 30. travnja u Bjelovaru na BOK festu, te 2. svibnja na Moto susretu na Hvaru, čemu izjava o bolesti člana benda ne stoji.

 

 

let 3 lamparna novi labin izbori2009 kuc lamparna dean zahtila koncert