Osigurajte si mjesto na drugom labinskom buvljaku do ponedjeljka

Osigurajte si mjesto na drugom labinskom buvljaku do ponedjeljka

19.3.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Nakon uspjeha prvog buvljaka održanog 28. veljače, „Club 21“, u KuC-u ''''Lamparna'''' Labin, u nedjelju, 28. ožujka, organizira drugi po redu sajam rabljenih stvari, kojem je cilj obogatiti društveni život u gradu te po uzoru na brojne druge hrvatske gradove ponuditi građanima mogućnost kupnje raznih, rabljenih ili čak novih, uporabnih predmeta po niskim cijenama, kao i priliku da se riješe nepotrebnih stvari koje godinama skupljaju prašinu po tavanima ili podrumima, a da pri tom nešto i zarade.

Stoga ovim putem ponovno pozivamo sve građane Labinštine, mlade i stare, da dođu na drugi u nizu sajmova, koji će se  nastaviti održavati redovito, svaku posljednju nedjelju u mjesecu, u nekadašnjoj rudarskoj Lamparni, danas modernom, gradskom, kulturno-zabavnom centru „Club-u 21“.

Iskoristite priliku i donesite 28.03. stvari koje ionako namjeravavate baciti i usput pokušajte na njima nešto i zaraditi, a ako i ne uspijete garantiramo vam da ćete se dobro zabaviti!

Oni koji nemaju što ponuditi ili nisu zainteresirani da nešto prodaju, moći će razgledati te jeftino kupiti najrazličitije rabljene predmete, koje će na sajmu nuditi vaši sugrađani.

Rok prijave je do  ponedjeljka 22.3.2010. Osoba za kontakt je Jelena Batelić, 092/2395042, \n jelena@lae.hr Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

buvljak club 21 lamparna kuoprodaja kuc lamparna