Općina Kršan: Prijem za boćarice ženske ekipe Boćarskog kluba Labin

Općina Kršan: Prijem za boćarice ženske ekipe Boćarskog kluba Labin

4.7.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na inicijativu zamjenika načelnika Općine Kršan Romana Carića u prostorijama Općine Kršan upriličen je prigodni prijem za boćarice ženske ekipe Boćarskog kluba Labin sa područja Općine Kršan Romanu Cvečić i Sandru Novaković.

Prijemu su bili nazočni i Općinski načelnik Općine Kršan Valdi Runko i trener ženske ekipe Boćarskog kluba Labin Romano Gržančić. Članicama i treneru iskazane su čestitke za nadprosječne sportske uspjehe i nedavno osvajanje titule prvakinja države.

Posebno je napomenuto i veseli činjenica da u sklopu OŠ Ivan Goran Kovačić Čepić djeluje i mala škola boćanja u kojoj se već nazire i nekoliko novih talenata, te se uz već sada poznatog prvaka Matea Načinovića, u skoroj budućnosti sa područja Općine Kršan, točnije sa područja Čepića, može očekivati još dobrih vijesti po pitanu boćanja, kako muškog tako i ženskog.

 

Na kraju, predstavnici Općine Kršan izrazili su Boćarskom klubu Labin nadu i želju u daljnje uspjehe na čast Općine Kršan a i cijele Labinštine, izražavajući namjeru Općine Kršan da sukladno mogućnostima, doprinese u radu i djelovanju Kluba.

 

 

krsan.hr

 

 

 

 

kršan prijem roman carić boćarice romana cvečić sandra novaković valdi runko boćanje romano grižančić