Općina Kršan organizira besplatan izlet u Italiju povodom Dana žena

Općina Kršan organizira besplatan izlet u Italiju povodom Dana žena

24.2.2023. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Općina Kršan s ponosom organizira jednodnevno putovanje povodom Dana žena, 4. ožujka, u prekrasni gradić Pordenone, gdje će sudionici imati priliku uživati u poznatom sajmu cvijeća i posjetiti Villesse te uživati u shoppingu.

Ovo je vaša prilika za bijeg od uobičajenih svakodnevnih rutina i da se prepustite čarima putovanja. Pravo na prijavu imaju sve ženske osobe s prebivalištem na području Općine Kršan, a ako bude mjesta, prednost imaju i ostali stanovnici Općine Kršan. Broj mjesta je ograničen na 46 osoba, zato požurite i prijavite se što prije. Program uključuje besplatan prijevoz autobusom, pratnju u autobusu i ulaznice za sajam cvijeća. Pridružite nam se i dopustite da vas putovanje inspirira i napuni pozitivnom energijom!

Prijave se primaju putem e-maila na pinoviaggi@gmail.com ili telefonskim pozivom na 098435940 Prilikom prijave potrebno je i potvrditi adresu prebivališta koja će naknadno i biti provjerena. Rok za prijavu je 1.3. (srijeda) ili do popunjenja mjesta u autobusu.

PROGRAM IZLETA: Polazak iz Kršana u 06:00h. Slijedi vožnja kroz Sloveniju i Italiju. Dolazak u Pordenone na sajam cvijeća oko 10:00h. Sajam Ortogiardino u Pordenoneu predstavlja važan događaj sjeveroistočne Italije. Interesantan je profesionalnim vrtlarima kao i vrtlarima amaterima, ali i svima onima koji vole cvijeće. Na sajmu će, između ostalog, biti izloženo i tropsko cvijeće i biljke te oprema i proizvodi za područje hortikulture, florikulture, namještaja za vrtove, parkove i terase. Ostanak na sajmu planiran je do oko 13:30 h. Slijedi vožnja u smjeru mjesta Villesse. Dolazak u salon namještaja IKEA oko 14:30h.  Pored salona namještaja IKEA, nalazi se shopping centar TIARE SHOPPING – Mega Mall od 175 dućana. Trgovine u Tiare shopping centru: Saturn, OVS Industry, Toys centar, Conbipel, Cisalfa, H & M, cipele i obuća, Roadhouse Grill, Ipercoop ... Slobodno vrijeme za shopping do 18:00h. Uz usputna zaustavljanja na autocesti, stižemo u Kršan u večernjim satima.

općina kršan dan žena izlet