OLUJNO NEVRIJEME POHARALO LABINŠTINU Cigle padale s krovova i oštetile više automobila

OLUJNO NEVRIJEME POHARALO LABINŠTINU Cigle padale s krovova i oštetile više automobila

16.11.2019. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Olujno nevrijeme i pijavica koja je pogodila Labin u noći sa petka na subotu podigla je crijepove sa dvije zgrade u ulici Matije Vlačića. Crijepovi su letjeli sa krovova i oštetili više parkiranih automobila. Ispred zgrade u ulici Matije Vlačića zatekli smo zabrinutog Serđa Derosija koji nam je rekao: Ispred ove zgrade oštećeno je sedam automobila a ispod one niže još nekoliko. Meni je stradao moj WW Polo, razbijeno je vjetrobransko staklo a nekoliko udaraca i ogrebotina doživjela je karoserija sa svih strana. Kasko nemam pa ću morati sam platiti ovu štetu koju nam je učinilo nevrijeme. Bili su vatrogasci i policija i sve popisali, rekao je Serđo koji nam je pokazivao oštećenja na svom ali i susjedovim autima.


Ispred zgrade na gomili crijepovi popadali sa krova, pokriveni i oštećeni automobili a na krovovima radnici tvrtke Maling koji su mijenjali crijepove, slika je to subotnjeg prijepodneva   u labinskom naselju Nove zgrade, na dvije zgrade s desne strane između rotora kraj Formule i skretanja za restoran Marcus.

Šteta je nastala i u nekim stanovima koji su bili najizloženiji kiši pa su morali intervenirati i labinski vatrogasci i uz pomoć cerada spriječili veće prodiranje vode u stanove.

Branko Biočić 
Vrijeme elementarna nepogoda šteta