OGROMNO ZANIMANJE ZA UPIS U LABINSKU SREDNJU ŠKOLU. Izabran i novi ravnatelj

OGROMNO ZANIMANJE ZA UPIS U LABINSKU SREDNJU ŠKOLU. Izabran i novi ravnatelj

8.7.2022. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Društvo

U Srednjoj školi Mate Blažine u Labinu ove je godine iskazan ogroman interes učenika za sve programe i zanimanja koja škola nudi, potvrđuje to veliki broj prijavljenih kandidata za upis u prvi razred srednje škole u ljetnom upisnom roku.

Velik interes je za opću i jezičnu gimnaziju, četverogodišnje strukovne programe za zanimanja ekonomist i elektrotehničar, te za trogodišnje strukovne programe za zanimanja elektromehaničar i instalater-monter, te se prema broju prijavljenih očekuje da će biti popunjeni već u ljetnom upisnom roku. Jedino za zanimanje konobar i kuhar ostat će slobodnih mjesta i za jesenski upisni rok.
Od planiranih 146 učenika za upis u prvi razred pravo upisa steklo je njih 132. Objava konačnih ljestvica poretka je 9. srpnja. Učenici koji su stekli pravo upisa u Srednju školu Mate Blažine Labin, uz obavezno prisustvo jednog roditelja/skrbnika, dostavljaju dokumente koji su uvjet za upis u određeni program srednje škole u ponedjeljak 11. srpnja.
Škola je ovih dana dobila i novog ravnatelja. Umjesto Čedomira Ružića koji odlazi u mirovinu na tu je funkciju između dva kandidata izabran prof. matematike u školi Đani Žufić.

Branko Biočić

srednja škola mate blažina čedomir ružić đani žufić