Održana edukacija za potencijalne prijavitelje na LAG Natječaj za tip operacije 3.1.1.

Održana edukacija za potencijalne prijavitelje na LAG Natječaj za tip operacije 3.1.1.

6.2.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

5. veljače 2019. u Raši je održana edukacija za potencijalne prijavitelje na LAG Natječaj za tip operacije 3.1.1. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu (TO 7.4.1. PRR) sukladno Lokalnoj razvojnoj strategiji LAG-a „Istočna Istra“ za razdoblje 2014.-2020.


Prezentaciju su održale Nataša Mihoci – stručnjakinja za EU fondove i Martina Major - stručna suradnica u EU projektima koje su detaljno pojasnile uvjete prihvatljivosti, kriterije odabira i procedure prijave, te su prošle kroz svu natječajnu dokumentaciju.


Ako nisu do sada, svi prihvatljivi korisnici s područja LAG obuhvata još uvijek imaju vremena razmisliti što bi mogli u svom mjestu opremiti, preurediti, obnoviti i sl. i odmah započeti prikupljati prijavnu dokumentaciju sukladno objavljenom LAG natječaju. Rok za prijavu počinje teći od 14. veljače 2019. do 20. ožujka 2019. godine, a za sve eventualne nejasnoće i probleme vezane za LAG natječaj možete se obratiti putem e-maila: lag@istocna-istra.hr


LAG Istočna Istra

lag lag isročna istra edukacija eu fondovi novac financiranje prijavna dokumentacija razvoj turizam