Održana dječja biciklijada „Klincijada“

Održana dječja biciklijada „Klincijada“

23.9.2014. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Sport

U povodu Europskog tjedna mobilnosti Grad Labin u suradnji s BBK Istra-bike i Dječjim vrtićem Pjerina Verbanac proteklog tjedna organizirao je dječju biciklijadu – klincijadu. Natjecanje se održalo u tri kategorije za djevojčice i dječake, na biciklima s pomoćnim kotačima, biciklima s kotačima do 12 cola i s kotačima do 16 cola, a u kategoriji do 20 cola utrkivali su se samo dječaci.

 

U kategoriji bicikla s pomoćnim kotačima prvo je mjesto među djevojčicama osvojila Aurora Cazzioli Bugarin, drugo Laura Batelić, a treće Marta Hrvatin. U istoj kategoriji dječaka prvo mjesto osvojio je Nino Sprčić, drugo Armin Trumić, a treće mjesto Ivan Sergo.

 

U kategoriji bicikl s pomoćnim kotačima do 12“ najbrža je bila Eva Diminić, drugo mjesto osvojila je Paola Dobrić, a treće Antonia Basanić. Prvo mjesto u istoj kategoriji osvojio je Karlo Paliska, drugo mjesto Vito Brezac, a Toni Milevoj je bio treći.

 

U kategoriji bicikla do 16“ kod djevojčica pobijedila je Maria Alba Mohorović, druga je Ana Čupić i treća Lana Batelić. Među dječacima pobjednik je Luka Brnjac, Ivano Crnogorac je drugi, a Nikolas Golja treći. U kategoriji bicikla do 20“prvo mjesto zauzeo je Petar Mitrović, drugi je bio Simon Kos, a treći Arijan Jelić.

klincijada biciklijada karlo paliska vito brezac aurora cazzioli bugarin djeca mobilnost